TiM Psychologie Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ 2024

TiM Psychologie heeft wederom opnieuw aangetoond te voldoen aan alle normen van het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ, en daarom hebben we het keurmerk voor 2024 mogen ontvangen.

Met onze kortdurende generalistische aanpak blijven we betrokken, innovatief, transparant, trots en zelfkritisch. Het versterken van de eigen kracht en zelfregie van cliënten en het voortdurend verbeteren van zorg blijven onze kernwaarden. We blijven toegewijd aan het handhaven van deze kwaliteit, en we zijn er trots op dat we deze belofte van het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ nakomen als erkend drager van het keurmerk.

Ervaringen met  TiM Psychologie

“Snelle behandeling, goed mijn verhaal kunnen vertellen, en de juiste richtlijnen meegegeven. Altijd goed bereikbaar en nooit iets teveel met vragen. Heel erg tevreden met de behandeling.”

9.2/10Lees meer

“Behandeling gekregen voor paniek en angstklachten. Na 7 behandelingen bij Maurits al bijna een jaar klachten vrij. Door de vele praktische handvaten, oefeningen en tips. Hij is heel praktisch en totaal niet zweverig. Ik voel mij eindelijk begrepen en nog steeds veel baat bij deze behandeling. Bedankt Maurits!”

9.7/10Lees meer

“Ik vond het erg fijn dat je alles op je eigen manier en tempo kan doen en hierbij de juiste handvaten heb gekregen. Het heeft me zeker goed gedaan!”

9.2/10Lees meer