TiM Psychologie Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ 2023

TiM Psychologie heeft dit jaar weer aangetoond aan alle normen van het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ 2023 te voldoen en hebben daarom het keurmerk voor 2023 mogen ontvangen.

Met onze kortdurende generalistische werkwijze zijn we betrokken, innovatief, transparant, trots en zelfkritisch. Het versterken van de eigen kracht en zelfregie van cliënten en het continu verbeteren van zorg staat ons hoog in het vaandel. We zetten ons in om deze kwaliteit te behouden en daar zijn we trots op!
Als drager van dit keurmerk geven wij invulling aan de beloftes van het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ.

Ervaringen met  TiM Psychologie

“Snelle behandeling, goed mijn verhaal kunnen vertellen, en de juiste richtlijnen meegegeven. Altijd goed bereikbaar en nooit iets teveel met vragen. Heel erg tevreden met de behandeling.”

9.2/10Lees meer

“Behandeling gekregen voor paniek en angstklachten. Na 7 behandelingen bij Maurits al bijna een jaar klachten vrij. Door de vele praktische handvaten, oefeningen en tips. Hij is heel praktisch en totaal niet zweverig. Ik voel mij eindelijk begrepen en nog steeds veel baat bij deze behandeling. Bedankt Maurits!”

9.7/10Lees meer

“Ik vond het erg fijn dat je alles op je eigen manier en tempo kan doen en hierbij de juiste handvaten heb gekregen. Het heeft me zeker goed gedaan!”

9.2/10Lees meer