VACATURE TiM Psychologie – GZ-psycholoog (m/v)

Wil jij werken bij een kleine psychologiepraktijk waar je als behandelaar veel vrijheid krijgt en kortdurend maar doelgericht werken centraal staat?

WIJ BIEDEN:
Een mooie werkplek in een klein, energiek en groeiend team met enthousiaste collega’s. De praktijk is gevestigd in Zoetermeer. Je werkt met veel vrijheid om je eigen agenda in te delen. We staan open voor de mogelijk voor loondienst als ZZP overeenkomst. Salariëring zal conform de CAO zijn.

In beweging blijven geldt ook voor ons als professionals, waardoor een jaarlijks opleidingsbudget standaard is. Omdat we geloven in de kracht van samenwerking, werken we intensief samen met T.I.M. Fysiotherapie. Hierdoor kunnen we multidisciplinair behandelen om mensen zowel fysiek en mentaal weer in beweging te krijgen. We bieden je een kamer die je eigen kan maken. De vacature is voor ±16-32 uur per week en met een eventuele start op korte termijn.

WIJ ZOEKEN:
Een GZ-psycholoog die zijn draai heeft gevonden in de Generalistische Basis GGZ. Ben jij als persoon positief, betrokken, enthousiast en zelfstandig? Hecht je waarde aan samenwerking, duidelijkheid, gestructureerd werken en geloof je in de kracht van kortdurende trajecten?

Dan zijn we op zoek naar jou!

REAGEREN:
Graag mailen (info@timpsychologie.nl) of bellen (085-484 40 97).
Neem ook gerust contact op in het geval van vragen.

Team Together In Motion (T.I.M.) Psychologie