Gouden Randje Stichting Kwaliteit Basis GGZ voor TiM Psychologie.

Voor het jaar 2020/2021 heeft Together in Motion (T.I.M.) Psychologie wederom het gouden randje behaald van de Stichting Kwaliteit in de Basis GGZ. Met het gouden randje zijn wij extra gewaardeerd naar oordeel van cliënten en omdat wij cliëntgericht handelen extra hoog in het vaandel hebben staan. Wij blijven ons inzetten om cliëntervaringen te verzamelen, te benutten en om hier transparant over te zijn.

Dit jaar zijn cliënten ook direct betrokken bij het besluit aan wie de gouden randjes werden uitgereikt. Vanuit de Depressie Vereniging en de Angst, Dwang & Fobie Stichting bekeken twee mensen de toelichtingen van Keurmerkdragers op een aantal vragen uit de zelfevaluatie voor het Keurmerk 2021. Op basis van onze zelfevaluatie is Together in Motion (T.I.M.) Psychologie hierbij uitgekozen en wij zijn dankbaar en trots voor deze erkenning. Wij willen ook hierbij onze cliënten bedanken die de ervaringen over ons hebben gedeeld.

TiMpsychologieBasisKeurmerk2021

Ervaringen met  TiM Psychologie

“Snelle behandeling, goed mijn verhaal kunnen vertellen, en de juiste richtlijnen meegegeven. Altijd goed bereikbaar en nooit iets teveel met vragen. Heel erg tevreden met de behandeling.”

9.2/10Lees meer

“Behandeling gekregen voor paniek en angstklachten. Na 7 behandelingen bij Maurits al bijna een jaar klachten vrij. Door de vele praktische handvaten, oefeningen en tips. Hij is heel praktisch en totaal niet zweverig. Ik voel mij eindelijk begrepen en nog steeds veel baat bij deze behandeling. Bedankt Maurits!”

9.7/10Lees meer

“Ik vond het erg fijn dat je alles op je eigen manier en tempo kan doen en hierbij de juiste handvaten heb gekregen. Het heeft me zeker goed gedaan!”

9.2/10Lees meer