Stichting Kwaliteit in Basis GGZ 2021

Ook voor 2021 hebben wij wederom aangetoond dat Together In Motion (T.I.M.) Psychologie voldoet aan alle normen van het keurmerk Basis GGZ. Dit betekent dat wij ons extra inspannen voor ‘de juiste zorg op het juiste moment’ binnen de Generalistische Basis GGZ. Een aanbieder met het Keurmerk Basis GGZ toont conform de criteria aan cliëntgericht, trots, transparant, zelfkritisch, vooruitstrevend en betrokken te zijn. En daar zijn wij trots op!

keurmerk basis ggz

Ervaringen met  TiM Psychologie

“Snelle behandeling, goed mijn verhaal kunnen vertellen, en de juiste richtlijnen meegegeven. Altijd goed bereikbaar en nooit iets teveel met vragen. Heel erg tevreden met de behandeling.”

9.2/10Lees meer

“Behandeling gekregen voor paniek en angstklachten. Na 7 behandelingen bij Maurits al bijna een jaar klachten vrij. Door de vele praktische handvaten, oefeningen en tips. Hij is heel praktisch en totaal niet zweverig. Ik voel mij eindelijk begrepen en nog steeds veel baat bij deze behandeling. Bedankt Maurits!”

9.7/10Lees meer

“Ik vond het erg fijn dat je alles op je eigen manier en tempo kan doen en hierbij de juiste handvaten heb gekregen. Het heeft me zeker goed gedaan!”

9.2/10Lees meer