Onderzoeksstage

De afgelopen weken heeft Arman Çinar, een 19-jarige 6VWO leerling, vrijwillig een onderzoeksstage bij ons gelopen. Hij heeft onderzoek gedaan naar de invloed van interieur op de effectiviteit en het comfort bij onze behandelingen. Hij heeft ons zelf benaderd vanwege zijn interesse in het werkveld en zijn ambitie om mogelijk Psychologie of Geneeskunde te gaan studeren. Hij heeft zeer zelfstandig gefunctioneerd en veel indruk op ons gemaakt.

In deze bijlage is zijn onderzoek te vinden en wij zijn dankbaar en trots op het resultaat!

TiM Psychologie Zoetermeer

Ervaringen met  TiM Psychologie

“Snelle behandeling, goed mijn verhaal kunnen vertellen, en de juiste richtlijnen meegegeven. Altijd goed bereikbaar en nooit iets teveel met vragen. Heel erg tevreden met de behandeling.”

9.2/10Lees meer

“Behandeling gekregen voor paniek en angstklachten. Na 7 behandelingen bij Maurits al bijna een jaar klachten vrij. Door de vele praktische handvaten, oefeningen en tips. Hij is heel praktisch en totaal niet zweverig. Ik voel mij eindelijk begrepen en nog steeds veel baat bij deze behandeling. Bedankt Maurits!”

9.7/10Lees meer

“Ik vond het erg fijn dat je alles op je eigen manier en tempo kan doen en hierbij de juiste handvaten heb gekregen. Het heeft me zeker goed gedaan!”

9.2/10Lees meer