VACATURE Together In Motion (TiM) Psychologie

Wij zijn op zoek naar:
Een GZ-psycholoog die zijn draai heeft gevonden in de Generalistische Basis GGZ. Ben jij als persoon positief, betrokken, enthousiast en zelfstandig? Hecht je waarde aan samenwerking, duidelijkheid, gestructureerd werken en geloof je in de kracht van kortdurende trajecten?

Wij kunnen je bieden:
Een mooie en leuke werkplek in een klein, energiek en groeiend team met enthousiaste collega’s. De praktijk is gevestigd in Zoetermeer. Je werkt met veel vrijheid om je eigen agenda in te delen. We staan open voor de mogelijkheid om in loondienst te komen of een ZZP overeenkomst. Salariëring zal conform de CAO zijn. In beweging blijven geldt ook voor ons als professionals, waardoor supervisie en een jaarlijks opleidingsbudget standaard is. Omdat we geloven in de kracht van samenwerking, werken we intensief samen met TiM Fysiotherapie, en huisartsen in de regio. Hierdoor kunnen we multidisciplinair behandelen om mensen zowel fysiek en mentaal weer in beweging te krijgen. We bieden je een kamer die je eigen kan maken. De vacature is voor ±16-32 uur per week.

Ook zo enthousiast geworden? Of heb je vragen?
Mail: info@timpsychologie.nl of Bel: (085-484 40 97).

Together In Motion Psychologie